Telescopische reiniging met osmosewater

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met osmosewater. Leidingwater wordt tot zijn puurste vorm gezuiverd waardoor er geen andere stoffen in het water achterblijven. Wij gebruiken geen chemische producten en er komen dus geen chemicaliën via de dakgoot in de regenwaterput. Bovendien hecht atmosferische vervuiling zich achteraf ook minder snel waardoor het onderhoud minder frequent dient te gebeuren.

Waar mogelijk maken we gebruik van onze telescopische telewash en werken we vanop de begane grond tot op een hoogte van 12 meter. Indien nodig hebben we uiteraard ook professionele ladders ter beschikking. 

zonnepanelen

Om het rendement van uw zonnepanelen optimaal te houden, dienen deze gereinigd te worden. Zonnepanelen liggen buiten en zijn dus onderhevig aan vervuiling. Dit heeft uiteraard een negatieve invloed op de opbrengst.

De frequentie van het onderhoud hangt af van verschillende factoren zoals de hellingsgraad en de omgeving. We denken dan bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van bomen en uitlaatgassen.

20170830_111802.jpg

Ramen wassen

Ook het reinigen van ramen, zowel op regelmatige basis als eenmalig, doen wij met osmosewater en zoveel mogelijk via telewash. Wanneer er toch zeep aan het water toegevoegd moet worden, gebruiken wij enkel ecologisch verantwoorde producten. 

extra schoonmaakdiensten

Wij reinigen ook andere moeilijk te bereiken plaatsen zoals verandadaken, rolluiken, oversteken, geschilderde gevels, overkappingen, ...

Daken