tele-wash

Omdat de Belgische wetgeving in verband met werken op hoogtes sneller wijzigt dan het weer, werken wij met een tele-wash-systeem. Dit zijn telescopische stelen in metaal-carbon met vaste verbindingen, zodat wij vanop de begane grond hiermee alles kunnen reinigen tot op een hoogte van 12 m. Metaal-Carbon zorgt ervoor dat ons stangensysteem stevig is, maar toch licht in gebruik. Enerzijds om het osmose-water gelijkmatig te kunnen aanbrengen, waardoor we de kwaliteit van het reinigen kunnen garanderen, en anderzijds om het werkgemak te vergroten.

Werken met een tele-wash zorgt er ook voor dat we meer kunnen doen, op een kortere tijd. Met een hoogtewerker reinig je gemiddeld 40m per uur, met een ladder 60m per uur, en met onze tele-wash is het mogelijk 150 tot 350 m te reinigen per uur. De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van ladders of de huur van een hoogtewerker worden hiermee beperkt.

Door al onze kosten grondig te evalueren, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en toch werken op een professionele en veilige manier. Dubbel voordeel! Omdat sommige plaatsen slecht bereikbaar zijn, of omdat sommige ondergronden niet geschikt zijn om een ladder tegen te zetten, is werken met een tele-wash aan te raden. Denk hierbij aan zonnepanelen, kornissen, lichtreclames, spandoeken,